Suitsuahjud/keedukambrid

Kontakt


Priit Sarapuu

Tehnika müügijuht
Mob (372) 5199 6666
Tel (372) 446 1688
e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Koit Kirsipuu

Tehnika müügijuht
Mob (372) 5305 0678
Tel (372) 446 1678
e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Autothermi toote valikusse kuuluvad:

"Steam smoke" ahjud

  • Sobilik suitsutamist vajavatele toodetele
  • Kiire, stabiilne värv ja minimaalne kaalu kaotus
  • Töötab temperatuurivahemikus +45°C kuni 90°C
  • 3%-line kaalu kaotus
  • Üks kamber mahutab 1-10 raami
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega

Universaalsed suitsuahjud

  • Universaalne suitsutamis- ja küpsetusahi
  • Üks kamber mahutab 1-10 raami
  • 3%-line kaalu kadu
  • Töötab temperatuurivahemikus +18°C kuni +90°C
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega

Küpsetamine, keetmine, pastöriseerimine ja jahutamine

  • Minimaalne kaalu kadu
  • Pikem toote säilivusaeg
  • Raami mahutavus kuni 250kg
  • Temperatuur kuni +240°C 
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega

Külmsuitsuahjud

  • Mahutavus kuni 250kg suitsuahju raamile 
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega
  • Üks kamber mahutab 1-40 raami 
  • Temperatuur +18°C kuni +28°C
  • Niiskustase 75-99%

Kliimaruumid

  • Stabiilne ja konstantne kliima toodete valmitamisel
  • Temperatuur +12°C kuni +18°C 
  • Niiskustase 70-85%
  • Ühe kambri kohta 1-200 raami
  • Mahutavus raami kohta kuni 250kg
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega

Kalasuitsuahjud

  • Sobilik kuum- ja külmsuitsutamiseks, kuivatamiseks, küpsetamiseks ja keetmiseks 
  • Temperatuur +18°C kuni +90°C 
  • Automaatselt töötava suitsugeneraatoriga ja mikroprotsessorijuhtimisega

Sulatusruumid

Autothermi sulatusruumides saab tooteid sulatada partiide kaupa,

tagades toodete turvalisuse kontrollitud protsessidega.

Kontrolli all on toodete sisemuse, pinna ja ruumi temperatuurid.

UVC valgusega tagatakse minimaalne bakterite ja hallituse tekke võimalus.

Sulatatud toode on kõrge kvaliteediga ja minimaalse kaalu kaotusega.

Transpordisüsteemiga ahjud 

Suitsugeneraator

  • Võib töötada korraga kuni 3 ahjus
  • Üks "steam smoke" ahi on kuni 4-kambriline
  • Kõrgem efektiivsus tagatud toote kaalu kaotuse tõttu 

Keskkonnatehnoloogia

PFE süsteem, Prepare - Fresh - Exhaust (Ette valmistama - Värske - Kulutama)

  • Vähendab toote kuivatamiseks kasutatavat energiat kuni 20%
  • Mõeldud universaalsetele ja "steam smoke" ahjudele

CES süsteem, Climate - Energy - Saving (Kliima - Energia - Säästmine)

  • Mõeldud külmsuitsuahjudele ja külmakambritele
  • Värske õhu kasutamine tagab energia säästmise

AEC süsteem, Air - Efficiency - Control (Õhk - Jõudlus - Kontroll)

  • Mõeldud külmsuitsuahjudele ja kliimaruumidele
  • Optimiseerib kuivatamisprotsessi
  • Väldib errorite teket, mis on põhjustatud kuivatusringidest või hallituse tekkest


 

 

 

 

© 2017 Baltic Pack EST | Pae 1-7, Pärnu, 80010 Pärnumaa | Tel 446 1699 | Faks 446 1681 | e-post: office@balticpack.ee
Real time web analytics, Heat map tracking